Experiències personals

Lucía Otero:

 

Hola! Som el Giuliano i la Lucia. El cap de setmana passat, 8 i 9 d'octubre de 2011, vam celebrar la nostra boda a Ridolaina, amb la nostra família i els nostres amics d'aquí i italians. Vam passar allà tot el cap de setmana. Vam arribar allà dissabte al migdia, vam menjar, vam preparar-ho tot, vam fer una cerimònia preciosa a la gespa davant la casa, vam tenir un sopar fantàstic (gràcies Felisa) i vam ballar fins a la matinada. Diumenge vam esmorzar i vam marxar.

Hem de dir que tothom va quedar encantat, i nosaltres encara més. Va ser tot molt especial, vam compartir moltíssimes coses entre tots; va ser com anar de convivències, dormint junts...

No és el tipus de boda usual, però tothom vam estar d'acord en què això l'havia fet tant especial.

Estem molt contents del resultat i volem agrair a l'Anna, el David, la Yose i la Felisa què hagin posat tot de la seva part perquè el dia de la nostra boda hagi estat inoblidable per nosaltres i per tota la nostra gent. Realment no haguéssim pogut trobar un lloc millor per compartir el nostre somni.

Una abraçada! Giuliano i Lucía. “

 Mònica:

 

El cap de setmana del 13 i 14 d'octubre vàrem celebrar a Ridolaina el casament de ma germana. L'organització, el menjar, l'entorn...tot!! va ser magnífic... un casament molt especial!!! Ho recomano a les parelles perquè realment va ser extraordinari i diferent!!!”
Llamar

E-mail

Cómo llegar