Coneix les últimes ofertes per a grups escolars i families!

Si sou una escola, podeu aprofitar els paquets d'un i de tres dies que us hem preparat, plens d'activitats i d'aventura perquè pugueu passar una estada a Ridolaina inoblidable!

+ informació

Si sou una família o un grup d'amics, podreu gaudir d'importants descomptes a les pistes d'esquí de La Masella i a la Hípica la Cerdanya a Quatre Potes i a més a més, podreu aprofitar uns caps de setmana per descobrir i gaudir de la màgia dels Pirineus!

+informació

Preus estada 2018-2019.pdf
Documento Adobe Acrobat [189.9 KB]

Àpats concertats

Existeix la possibilitat de concertar dinars o sopars per encàrrec (aniversaris, trobades familiars, casaments,...) per a col·lectius no allotjats a Ridolaina. En aquest cas, el preu oscila entre els 10€ i els 18€ en funció del menú escollit.

Reserves

Per telèfon

Per poder fer la reserva per telèfon podeu trucar al 973.293.003 o al telèfon mòbil 609.333.853

Per internet

Podeu realitzar la pre-reserva a través de la nostra pàgina web utilitzant el nostre formulari de contacte o bé enviant un correu electrònic a coridolaina@gmail.com. La pre-reserva no serà definitiva fins a rebre confirmació de dates per part de la casa de colònies.

 

Informació addicional

Per tal que la reserva sigui efectiva, caldrà esperar la confirmació i ingressar una bestreta corresponent al 30% del total de l'estada.


Llamar

E-mail

Cómo llegar