Serveis

La casa de colònies Ridolaina ofereix servei d'allotjament a dos tipus de col·lectius diferents:

per una banda les escoles i els esplais, i per l'altra, els grups familiars i/o d'amics (caps de setmana i festius).

 

D'altra banda, en l'afany de transmetre els valors naturals de l'alta muntanya, difonem als navegants recursos educatius que considerem d'interès i que es poden descarregar i/o utilitzar gratuïtament per qualsevol entitat o particular sense finalitat lucrativa.

Colònies Escolars

Ridolaina és una casa amb molts anys d’experiència, i sabem l’esforç i la responsabilitat que suposen per a vosaltres les sortides escolars. És per això que la nostra màxima és procurar que us sentiu còmodes i com a casa, que tingueu un tracte molt directe i planer amb tots/es els que hi treballem, i que els vostres infants puguin gaudir d'un entorn controlat i segur.

Estades per a grups i famílies

Ridolaina us ofereix, com sempre,  un lloc càlid i amistós on passar uns dies amb un grup d'amics o amb la família, en un magnífic entorn natural, amb pau i tranquil·litat, on els vostres fills podran córrer i jugar sense cap perill. Us engresquem a viure aquesta experiència que, de ben segur, us agradarà.

 

Cursos de cap de setmana

Periòdicament, programem cursos de formació relacionats amb el coneixement de la fauna i la flora de muntanya, en format de cap de setmana i amb la intenció d'oferir estades que millorin el coneixement de la natura dels seus participants. Els cursos poden estar enfocats a  diferents nivells de coneixement, des del més bàsic fins al més avançat.

 

Descàrrega de material educatiu

Us adjuntem material didàctic i recursos educatius gratuïts (jocs, retallables, contes,...), amb la intenció que us serveixin com a recurs per despertar l'interès per la natura dels vostres infants i joves.


Llamar

E-mail

Cómo llegar