Webs amigues

Us adjuntem una relació de webs, d'amics i col·laboradors que considerem que poden ser del vostre interès:

Web turística del Consell Comarcal de la Cerdanya on trobareu Tot Tipus d'informació relacionada amb establiments i activitats a la comarca.

 

http://www.cerdanya.org

Web de l'ajuntament de Bellver de Cerdanya on trobareu informació sobre el municipi i els serveis i activitats que programin.

 

http://www.bellver.org

Web dels amics i col · laboradors de la Hípica "La Cerdanya a Quatre Potes", on trobareu una relació dels serveis equestres que ofereixen. Malgrat no sortir a la web, disposen d'una magnífica granja visitable molt recomanada per excursions amb nens.

 

http://www.lacerdanya4potes.com

Web de la companyia de circ-teatre Improvist's Krusty Show, bellverencs amb més de 10 anys d'experiènia, amics i col·laboradors de Ridolaina des dels seus origens.

 

http://www.improvistos.com

Web de l'empresa globospi, col·laboradors de Ridolaina en les activitats de vols captius en globus i especialistes el vols lliures per la Cerdanya.

 

http://www.globospi.com

 

Web de l'associació de cases de colònies i albergs de Catalunya on trobareu totes les cases associades d'arreu de Catalunya.

 

http://www.accac.cat/

Web del Parc Olímpic del Segre, on podreu realitzar les activitats de ràfting, piragüisme, open kayak i hidrotrineu en un marc incomparable i amb total seguretat. 


http://www.parcolimpic.cat

Web de Photosfera, fotografia de natura. Pàgina del nostre company, amic i col·laborador Iñaki Relanzon, reconegut fotògraf de natura profesional.

 

http//www.photosfera.com

Web de DEPANA, associació sense ànim de lucre que actua per a la defensa, l'estudi i la conservació del patrimoni natural, alhora que promou la concepció globalitzadora dels problemes que afecten les espècies i els ecosistemes.

 

http://www.depana.org/

Web de l'estudi de disseny i comunicació gràfica dels nostres amics i col·laboradors que han fet possible aquesta web.

 

http://www.kunste.cat

Web de la Institució Altempordanesa per la Defensa i Estudi de la Natura. Organitza, entre altres, cursos de descoberta del medi natural, alguns d'ells a Ridolaina.

 

http://www.iaeden.cat

Web del fotògraf Xavi Padròs, amic i autor d'algunes de les fotogràfies de la casa que podeu veure a la web.


http://www.xavipadros.net

Web del Parc Natural del Cadí-Moixeró. Espai Natural protegit a la periferia del qual es situa Ridolaina.

 

http://www.gencat.cat/parcs


Llamar

E-mail

Cómo llegar